Libor Michálek do Senátu

Milí spoluobčané,

děkujeme, že spolu s námi podporujete Libora Michálka na jeho cestě do Senátu za volební obvod č. 26 (Praha 2 a 3).

Bývalý ředitel Státního fondu životního prostředí Libor Michálek, je známý neúnavnou kritikou korupčních praktik, za kterou byl také oceněn Nadačním fondem proti korupci. Nyní přijal společnou kandidaturu Zelených, Lidovců a Pirátů do Senátu, kde bude pokračovat v započaté práci s cílem narušit systém, který odvádí desítky miliard korun ročně ze státního rozpočtu na účty lobbistů, kmotrů a spekulantů.

Netransparentní financování politických stran a jejich kampaní je jedním ze symptomů korupčního systému. Senátní volební kampaň Libora Michálka je financována zcela transparentně a jde tak příkladem.

Zasláním daru na transparentní účet podpoříte kampaň Libora Michálka i myšlenky, které prosazuje.

Děkujeme, že nám pomáháte měnit klima v české politice!

Odesláním formuláře uzavíráte se Stranou zelených, IČ: 00409740, se sídlem Senovážné náměstí 994/2, Praha 1 darovací smlouvu a udělujete Straně zelených, IČ: 00409740, se sídlem Senovážné náměstí 994/2, Praha 1 souhlas ke zpracování osobních údajů v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů za účelem přiznání darů, uzavření darovací smlouvy a zasílání informací o Straně zelených a to i elektronickými prostředky. Vámi uvedená data jsou součástí Výroční finanční zprávy politické strany, která se předává Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR. Odesláním formuláře souhlasíte s tím, že Strana zelených uveřejňuje v rámci transparentnosti financování všechna jména dárců na svých webových stránkách a to bez osobních údajů.

Písemné „Potvrzení o poskytnutí/přijetí daru a uzavření darovací smlouvy“ Vám zašleme na konci finančního roku. Dar vyšší než 1000 Kč pro jednotlivce (zaměstnance či živnostníky) nebo 2000 Kč pro právnické osoby je odečitatelný ze základu pro výpočet daně z příjmů. Rekapitulaci těchto informací obdržíte také prostřednictvím emailu.