Děkujeme za Vaši podporu

Milé spoluobčanky, milí spoluobčané,

děkujeme všem, kteří se zúčastnili voleb a zejména těm, kteří podpořili našeho kandidáta Libora Michálka.

Ať už jste ho volili nebo ne, Libor Michálek je připraven hájit Vaše zájmy, a to nejen v oblasti boje proti korupci, se kterou je spojován. Jeho program si můžete prostudovat zde.

Libor Michálek je tu pro Vás, můžete ho kontaktovat telefonicky na čísle 606 122 511 nebo e-mailem na adrese info@libormichalek.cz.

Máme za sebou velký úspěch, na který bychom rádi navázali: Libor Michálek, Marta Kubišová, Josef Somr a řada dalších osobností spolu s námi podporují kandidaturu Taťany Fišerové. Více o její kandidatuře naleznete zde. Podpisy na podporu její kandida-
tury sbíráme až do neděle 4. 11. Chybí nám jich jen několik tisíc, každý podpis proto nyní může rozhodnout. Stáhněte si petiční arch, vyplňte jej a nezapomeňte poprosit i své přátele, kolegy či známé. Vyplněné petiční archy předávejte v pracovních dnech na adrese Senovážné náměstí 2 (Praha 1) v zelené kavárně Sicily nebo na stejné adrese
v hlavní kanceláři Strany zelených. Podpisové archy můžete do kanceláře přinášet také o víkendu: v sobotu 3.11. od 13:00 do 18:00 hodin a v neděli 4. 11 od 11:00 do 19:00.

Děkujeme za Vaši podporu!

Vaši zelení Praha 3

Strana zelených Praha 3
www.libormichalek.cz
Email: praha3@zeleni.cz