Strana zelených - základní organizace Praha 3

Milé spoluobčanky, milí spoluobčané,

dovolte nám, abychom Vám představili Libora Michálka, senátního kandidáta podporovaného Stranou zelených, KDU-ČSL a Piráty ve volebním obvodu č. 26. V minulosti nemlčel, když byly ohrožovány zájmy státu skupinou kolem Investiční a poštovní banky nebo když byly ohrožovány zájmy klientů penzijních fondů. Nepodlehl korupčním tlakům na Státním fondu životního prostředí a zmaření plánů kmotrů přineslo jen zde úspory v řádu stovek miliónů korun.

Stejně jako Vy, ani my nechceme déle žít ve státě založeném na korupci a klientelismu. Je nezbytné, aby do vysoké politiky zamířili lidé, kteří jsou morální autoritou a pomohou lidem vrátit naději, že politika se dá dělat kompetentně, slušně a se zájmem o veřejné blaho.

Libor Michálek takovou osobností bezpochyby je. V Senátu bude vždy zvedat hlas proti nekoncepčním reformám, které by dále nahrávaly zájmům lobbistických skupin. Sdílí s námi přesvědčení, že je nutné upravit konečně zákony tak, aby veřejní činitelé měli povinnost jednat hospodárně.

Hospodárně je vedená i jeho volební kampaň. Samozřejmě je financována zcela transparentně, z darů lidí, kteří chtějí žít ve státě, kde jsou upřednostňovány celospolečenské zájmy nad zájmy osobními. Libora Michálka charakterizuje osobní odvaha a odpovědnost. Zvolení Libora Michálka a dalších kandidátů SZ do Senátu umožní efektivně prosazovat tolik nutné změny.

Obracíme se na Vás nyní s prosbou, abyste se i Vy zapojili do této změny a podpořili svým darem senátní volební kampaň Libora Michálka.

Svěřme svůj hlas tomu, kdo ho dokáže včas zvednout!

Chci podpořit Libora Michálka

Děkujeme za Vaši finanční i morální podporu.

S úctou,

Mgr. Matěj Stropnický
zástupce starostky MČ Praha 3
Mgr. Ondřej Rut